Sport BH

Sport BH

De sport BH is wellicht het belangrijkste kledingstuk als je comfortabel wilt sporten. Hierbij heeft de omvang van de borsten geen enkele invloed. Natuurlijk heb je met grote borsten wel een betere ondersteuning nodig, maar iedere vrouw heeft een goede sport BH nodig om fijn te kunnen sporten.

De juiste sport bh

De juiste sport bh is ongelofelijk belangrijk om comfortabel te sporten. De juiste maat is daar wellicht het belangrijkste bij. Krijg je na het dragen van een sport bh nog steeds last  dan is de kans groot dat je niet de juiste maat sport bh draagt of de steun erin niet voldoende is. Wist je namelijk dat een goede sport bh meer dan 75% van de bewegingen opvangt?

Er bestaan twee soorten sport bh’s namelijk de compressie bh en ingekapselde bh. Bij de compressie bh bestaat de bh vaak uit één vlak waardoor je borsten tegen je ribbenkast aan worden gedrukt. Bij de ingekapselde bh bestaat de bh uit twee aparte cups wat ervoor zorgt dat je borsten goed op hun plaats blijven. Hier zijn de beugels goed in de stoflaag verwekt zodat er geen irritatie kan ontstaan. Voor vrouwen welke over grote borsten beschikken is de compressie bh eigenlijk niet geschikt, omdat hier te weinig steun inzit.

© 2016-2023 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners