Met deze workouts verbrand je de meeste calorieën

Geplaatst op: 8 mei 2018

Na een uur zwoegen in de sportschool ben je wel eens benieuwd hoeveel calorieën je nou precies verbrand. Er is tegenwoordig namelijk zoveel keuze dat je eigenlijk geen idee hebt met wat je nou de meeste calorieën verbrand. Daarom zetten wij voor jou de meest effectieve workouts op een rijtje.

Roeien: 600 tot 800 calorieën

Eerlijk deze sla je eigenlijk altijd over? Terwijl roeien super effectief is en het een echte full body workout is. Zo train je niet alleen je armen, maar ook je buik, hamstrings en benen.

Touwtjespringen: 600 tot 800 calorieën

Eigenlijk deed je van kleins af aan al een van de meeste intensieve oefeningen welke bestond. Naast de calorieën welke je verbrand, train je met touwtjespringen ook nog eens je balans.

Spinnen: 400 tot 600 calorieën

je zou het niet zeggen, maar het is echt waar! Met spinnen verbrand je ongelofelijk veel calorieën. Het leuke aan spinnen is dat het vaak in combinatie met opzwepende muziek word gedaan waardoor je echt word meegenomen in dat tempo. Je kan spinnen geheel op je eigen tempo doen, want je kan de fiets zo zwaar instellen als je zelf wilt.

Kettlebell: 800 tot 1200 calorieën

Nee je krijgt van een training met de Kettlebell niet direct gigantische armen. Sterker nog je traint vooral anders spieren als je armen. Zo trainen veel vrouwen hun billen en benen met de Kettlebell. Door het extra gewicht van de Kettlebell zorg je namelijk voor dat je de spieren extra belast en daardoor extra traint. Let wel op dat je altijd op je houding let bij het gebruik van de Kettlebell.

Met die mooie weer is het ook leuk om te weten welke oefeningen je buiten zou kunnen doen, lees dan onze blogpost over workouts voor buiten

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners