Zomerweer: Zo houdt je jouw oksels super glad!

Geplaatst op: 11 mei 2018

De zon verschijnt weer van achter de wolken en straalt weer als tevoren. De bloemen laten hun pracht weer zien, de vogels fluiten, het irritante deuntje van de ijscokar klinkt weer door de straten en de zomerjurkjes kunnen weer uit de kast. Je raad het waarschijnlijk al? De zomer is weer aangebroken. Je benen kunnen weer onder jurkjes stralen en je huid kan eindelijk weer ademhalen. Je benen zijn niet de enige die weer licht zien en zullen stralen. Je oksels mogen ook weer van de zomer genieten. De tijd om je oksels weer super glad te houden is aangebroken. Met onderstaande adviezen houdt je jouw oksels super glad.

Oksels scrubben

Ook onder je oksels zitten veel dode huidcellen. Door een keer in de week  goed onder je armen te scrubben verwijder je alle deo- en zweetresten waardoor je met je scheermesje dicht bij de oppervlakte van je huid kan komen. Scrub wel voorzichtig je huid onder je oksels is nogal gevoelig.

Goede mesjes en scheerschuim gebruiken

Na ongeveer vijf scheerbeurten zijn jouw scheermesjes echt wel aan vervanging toe. Vaker vervangen betekent gladde oksels. Met scheerschuim glijdt je mesje beter. Door scheerschuim te gebruiken krijg je super gladde oksels.

Goede natte oksels scheren beter

Hoe natter je okselharen, hoe makkelijker je ze weg kan scheren. Zorg er daarom ook altijd voor dat jouw okselharen goed nat zijn

Scheer niet in een richting

Doordat je okselharen vaak alle kanten op groeien kan je het beste van beneden naar boven, boven naar beneden, links naar rechts en rechts naar links scheren.

Smeren is goed

Het is verstandig om na een scheerbeurt je oksels in te smeren met bodylotion of kokosolie. Het maakt je huid zacht en kan in alle rust herstellen.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners