Wat voor een soort koppel ben jij?

Geplaatst op: 23 november 2015

De universiteit van Illinois heeft een onderzoek gedaan naar koppels. We weten allemaal dat sommige koppels snel uit elkaar zijn en anderen gaan trouwen en nog jaren samen zijn. Sommige koppels blijven echt tot de dood hun scheidt bij elkaar. Wetenschappers waren benieuwd welke koppels nou eigenlijk de grootste kans hebben op een gelukkige toekomst? Je kan danwindows 10 key Online zelf kijken welk koppel jij bent en wat jouw kans op overleven is.

Een dramatisch koppel.

Dramatische koppels brengen eigenlijk de minste tijd met elkaar door. Ongeveer 34% van alle stelletjes vormt zo’n koppel. Ze hebben vaak een stormachtige relatie en regelmatig ontstaan er discussies. Vooral als ze elkaar wat vaker beginnen te zien of samen op vakantie gaan.

Bekvechtende koppels.

Je hebt van die koppels die echt altijd een discussie heeft en met elkaar aan het bekvechten is. Van alle koppels maken ze de meeste ruzie, maar zijn ze wel standvastig als het aankomt op hun relatie. Ongeveer 12% van alle koppels behoort hiertoe.

Sociaal betrokken koppels.

Ondanks dat je een relatie hebt zit je nog ieder weekend met je vriendinnen in de kroeg. Doordeweeks spreek je vaak ook nog af en regelmatig ben je op Social Media te vinden om te zeggen hoe verliefd je nog steeds op je liefje bent. Ongeveer 19% van alle koppels behoort tot deze categorie.

Op elkaar gefocuste koppels.

Bijna al je vrije tijd breng je door met je grote liefde en je geeft eerlijk gezegd wel toe dat je bijna geen tijd meer hebt voor je eigen vrienden. Toch vindt je dit helemaal niet erg want jouw partner is de belangrijkste persoon in je leven. Ongeveer 30% van alle koppels behoort hiertoe.

Conclusie van het wetenschappelijk onderzoek.

Uit het onderzoek bleek dat de dramatische koppels het gemiddeld 9 maanden met elkaar volhouden. De koppels buy windows 10 keydie het langste samen bleven en de grootste kans hadden op een gelukkig leven zijn toch de op elkaar gefocuste koppels. Het onderzoek laat dus duidelijk blijken dat je relatie een positieve boost krijgt als je er veel tijd in stopt. Het mag dus best allemaal iets meer om je partner draaien en iets minder om je vriendinnen.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners