Eindelijk duidelijkheid: Wat is squirten nou precies?!

Geplaatst op: 6 maart 2019

De ene vrouw kan het en de andere is er nog nooit mee in aanraking geweest. In ieder geval is het bij de mannen en vrouwen mateloos populair want squirten staat al jarenlang in de top van de zoekopdrachten op verschillende porno websites. De vrouwelijk ejaculatie of het spuiten bij het klaarkomen in de vorm van wat vochtdruppels of in sommige gevallen zelfs een plasje is nu in ieder geval eens goed onder de loep genomen.

Voor het onderzoek werden zeven vrouwen onderzocht welke regelmatig squirten wanneer zij klaarkomen. Zowel voor, tijdens en na de sex zijn er samples afgenomen van het vocht en zijn er echografiën gemaakt. Ook zijn er samples afgenomen van de urine van de vrouwen.

In alle samples werden vrijwel dezelfde samenstellingen aangetroffen. Voor de sex moesten de vrouwen met een lege blaas starten, maar deze vulde zich tijdens de sex. Na het squirten bleek de blaas in ieder geval weer leeg te zijn. Je raadt het inderdaad al, maar tijdens het squirten is het vocht dat verloren gaat gewoon plas.

En nu? Natuurlijk wilde wij niemand teleurstellen en vind jij het fijn dan moet je er ook zeker niets aandoen. Tenslotte bepaal jijzelf wat jij in de slaapkamer doet.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners