De beste seksstandjes om je clitoris te stimuleren

Geplaatst op: 2 juni 2018

Voor veel vrouwen geldt dat ze moeite hebben met klaarkomen als er geen stimulatie op de clitoris is. Het is daarom helemaal niet erg om jezelf een handje te helpen. Met deze standjes kan je met een extra handje gemakkelijk je clitoris stimuleren en jezelf naar een orgasme werken.

Cowgirl

De Cowgirl is niet van iedere vrouw de favoriet, maar geloof ons als je jezelf eraan over geeft dan wil je nooit meer anders. Doordat jij bovenop zit kan hij of jij gemakkelijk je clit stimuleren. Extra leuk is als hij een cockring met vibratie draagt. Hierdoor kan je beide je handen vrijhouden en krijg je toch die extra stimulatie. Cowgirl will never be the same!

Doggystyle met een twist

Het favorieten standje van veel mannen, maar ook bij vrouwen staat deze hoog op de lijst. Wanneer hij je vanachter neemt kan jij je eigen stimuleren, maar je kan ook vragen of hij dit doet (nog fijner!). Je kan ook nog ervoor kiezen dat hij niet naar binnen gaat, maar met zijn penis eronder. Jij druk hem vervolgens tegen je klit aan. Wanneer hij nu op en neer gaat stimuleert zijn edele delen jouw clitoris.

Pretzel dip

Dit is ook voor het warme weer een fantastisch standje. Jij ligt op je zij zodat hij boven jou onderbeen kan zitten. Vervolgens laat je jou bovenbeen rusten op zijn heup. Hij kan je nu (diep) penetreren waarna jullie ook zorg kunnen geven aan jou plekje. Het voordeel van dit standje is dat een vibrator erg gemakkelijk gebruikt kan worden. Zeker een luchtdruk vibrator  is zeker een aanrader wanneer je naar hogere extase wilt komen.

The stand up

Hier is het bed niet het meest geschikte plekje, omdat de man hierbij moet staan. De keukentafel, een bureau of misschien wel de tuintafel is veel geschikter. Ga met je billen op de rand liggen en vervolgens op je rug liggen en laat hem je benen vasthouden. Wanneer hij zijn best doet kan jij gemakkelijk jezelf stimuleren. Pas alleen op als je de tuintafel neemt dat niemand meekijkt 😉

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners