Dit is waarom de lente bijdraagt aan jouw sexleven

Geplaatst op: 20 maart 2019

De winter is woensdag eindelijk afgelopen en dat betekend dat we naar de Lente gaan. Het seizoen van de liefde en vooral de sex! En wees nou eerlijk een het leven is toch een stuk leuker met een fijn, goed en actief sexleven?

Meer licht zorgt voor een lach

Zo simpel is het echt! Zodra we wakker worden in het licht is ons humeur een stuk beter. Dit komt doordat het licht in de ochtend ervoor zorgt dat onze biologische klok word geactiveerd. Hierdoor staan we een stuk gemakkelijk op als in de winter waar het vaak nog donker en grauw is. Met het uiteindelijk effect dat we een stuk vrolijker zijn en hierdoor toegankelijker en aantrekkelijker. Zowel voor onze partner als diegene welke je op het terras ontmoet. Aan jou is de keuze 😉

Minder kleding & meer lust

We zijn gek op de zon en een beetje bijkleuren kan natuurlijk niet in je wintertrui. We ruilen onze garderobe dus al gauw in voor onze zomer outfits en dat betekend toch al gauw minder en dunner stof. De luchtige manier van kleding zorgt voor meer seksuele prikkelen.

Je voelt je gewoon ongelofelijk sexy

Eerlijk is eerlijk met een kleurtje en minder kleding zie jij er op je best uit. Stiekem ben je eigenlijk wel erg tevreden met het resultaat en dit straal je ook uit. Gegarandeerd dat dit gaat opvallen en een positief op seksueel gebied heeft.

Seksend de lente door!

Geniet er gewoon van en geef je over aan de lente! Wij kunnen niet anders zeggen dan doe je stoute schoenen aan en geniet ook deze lente van een heerlijk lente vol seksueel genot! We love it <3

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners