Wat je nooit moet zeggen op een eerste date

Geplaatst op: 17 september 2015

Een eerste date is in de meeste gevallen al een beetje onwennig, maar zeker als je ook nog eens de verkeerde onderwerpen aansnijdt. Praten over je hobby, je netgemaakt wereldreis of gewoon over het eten is allemaal prima. Maar de volgende ondewerpen kan je echt beter even links laten liggen

#1 “Hoe heet je ook alweer?”

Oepps je bent de naam helemaal vergeten en of dit nou komt, omdat je even in gedachten zit of je naar zijn prachtige ogen kijkt. Vraag nou niet om zijn naam! Dit komt later vanzelf weer aan de orde.

#2 “Hier kwam ik met mijn ex vroeger altijd”

Je bent aan het date! Het laatste wat hij wilt weten is of wie je ex was en laat staan hoeveel exen je hebt gehad! praat al zeker niet over hoeveel bedpartners je hebt gehad, want je maakt het alleen maar erger.

#3 “Drink je wel genoeg water? Is goed voor je huid namelijk”

Het is de eerst dat en laten we het leuk houden! Oke je bent graag met je gezondheid en uiterlijk bezig, maar daar zit hij nu echt niet op te wachten. Laat hem lekker zijn biertje drinken tenzij hij natuurlijk moet rijden.

#4 “Ik denk dat ik van je hou”

Rustig aan! Je bent op een eerste date en de rodeloper van je huwelijk staat voorlopig ook nog niet uit. Het leuke is juist om de spanning erin te houden, okal weet je diep van binnen dat dit wel eens die ene persoon zou kunnen zijn.

#5 “Je ziet er anders uit dan op je profielfoto”

Aiighhhh, Dit kan nog wel eens een ongemakkelijk moment gaan worden. Denk het, maar zeg het zeker niet!

#6 “Mijn vriendinnen hebben je trouwens ook allemaal goedgekeurd”

Eigenlijk kan het hem helemaal niks interesseren! Hij date met jou en niet met je vriendinnen. Ook is het idee dat je hem hebt bekeken op Facebook met je vriedinnen een beetje beangstigend.

#7 “Wat denk je over de date tot nu toe? Doe ik het een beetje goed?”

Oke wij vrouwen zijn vaak een beetje onzeker, maar dat hoeft hij toch zeker niet te weten! Mannen vallen op zelfverzekerde vrouwen laat hem dus nog even zijn waan en straal dat uit.

 

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners