Vrouwen met dikke billen zijn het gezondst

Geplaatst op: 13 oktober 2015

Ben je gezegend met een vol, welgevormd achterwerk. Dan mag je hier voortaan wel wat blijer mee zijn. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen met dikke billen gezonder zijn dan vrouwen met een bescheiden achterwerk. Nu je dit nieuws gelezen hebt, wordt het eindelijk eens tijd om van je billen te gaan houden, in plaats van ze te haten.

Lager cholesterol en minder kans op ziektes

Als je een flink gevormd achterwerk hebt dan heb je meestal een lager cholesterol. Daarnaast maakt je lichaam dan ook meer hormonen aan die suikers omzetten. Hierdoor loop je weer minder risico op hartproblemen of diabetes.

Welke vorm hebben je billen?

Wist je dat de vorm van je billen ook heel veel schijnt te zeggen over je gezondheid? Er zijn vier verschillende soorten vormen. Dit zijn de ronde vorm, de H-vorm, de vorm van een omgekeerd hartje en de V-vorm. De vormen V en H hebben het minste vet rondom hun billen. Vrouwen met een ronde derrière of een achterwerk in de vorm van een omgekeerd hartje hebben juist weer wat extra vet rondom hun achterwerk.

Ronde billen

Wat extra vet rondom je behind is een teken dat je gezond bent. De extra vetzuren helpen het hart, de lever en de bloedvaten gezond houden. Dit verkleint de kans op hart -en vaatziekten en diabetes.

Billen in de vorm van een omgekeerd hartje

Heb je billen in de vorm van een omgekeerd hartje? Dan betekent dit dat je weinig beweging hebt. Hierdoor krijg je dus billen in een omgekeerde hartjesvorm, oftewel een hangende derriere. Je werkt dit snel weg door regelmatig te sporten en speciale oefeningen te doen voor je achterwerk, zoals squats.

Billen in een H-vorm

Vrouwen met een platte kont, hebben vaak meer vet rondom hun buik. Dit is een slechtere vorm van vet dan het vet rondom de billen. Rond de buik wordt actief vet opgeslagen. Het risico op hart- en vaatziekten kan hiermee vergroot worden. Een pluspunt van vet rondom de buik is weer dat je het ook snel weer kwijtraakt als je gaat sporten.

Billen in een V-vorm

Als je billen hebt die smal zijn van onderen en breder van boven dan heb je vaak wat minder oestrogenen dan de gemiddelde vrouw. Oestrogenen zijn vrouwelijke hormonen. Ze vormen een actieve rol bij je vrouwelijke ontwikkeling.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners