Met deze voeding worden je nagels mooier!

Geplaatst op: 2 februari 2017

Je kan jezelf letterlijk mooi eten en daar bedoelen we dan vooral je nagels mee. Broze nagels komen vaak voor bij vrouwen welke niet voldoende op hun voedingspatroon letten. Wil jij ook weer sterke lange nagels? Wij delen graag handig tips voor je voeding!

Eiwitten, eiwitten en nog eens eiwitten

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar de basis van een goed opbouwprocces zijn eiwitten. Eigenlijk is het voldoende eten van eiwitten heel gemakkelijk!

Bonen

Bonen? Ja je zal het niet zeggen, maar bonen zijn erg belangrijk voor sterke nagels. Door de biotine oftewel vitamine b8 welke in bonen zitten, worden je nagels sterker en dikker.

Eieren

Het is bij iedereen wel bekend dat eieren vol zitten met eiwitten, maar net zoals bonen zitten ze vol met biotine. Je kan dus gerust een gekookt eitje op je brood eten. En ohja eet je een broodje doe dit dan met zonnebloemzaad! Hier zit namelijk magnesium in wat ook goed werkt voor het sterkte van je nagels.

Peulvruchten, noten, zuivelproducten en broccoli

Oke, eiwitten zijn goed voor je nagels, maar deze kunnen hun werk pas goed doen als je voldoende aminozuur binnenkrijgt.  Peulvruchten, noten, zuivelproducten en broccoli bevatten deze aminozuren om je eiwitten helpen te verwerken.

Kokosolie

Kokosolie lijkt ondertussen wel het redingsmiddel voor alles, maar ook voor nagels heeft dit een prima toevoeging. Doordat kokosolie vol zit met vitamine A, D, E en K worden je nagels extra sterk. Maar ook door de onverzadigde vetten welke in kokosolie zitten is de kans op ontstekingen aan je nagelriemen een stuk kleinder!

 

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners