Vijf dingen die je gedaan moet hebben in een relatie!

Geplaatst op: 9 oktober 2015

Ik kwam laatst een lijstje tegen met een aantal dingen die je in een relatie gedaan moet hebben. Je zou aan de hand van dit lijstje kunnen beoordelen of jouw relatie dik in orde is. Natuurlijk is zoiets heel persoonlijk, maar ik vond het zelf wel leuk om het lijstje eens door te nemen. Ik kon zo mooi eens afstrepen wat ik wel of niet heb meegemaakt in mijn relatie.

Zoenen in het openbaar.

Het klinkt heel erg vanzelfsprekend, maar er is niets romantischer dan een vriend die je zoent midden op het plein. We noemen het ook wel een echte claim zoen. Hij laat zo zien dat je van hem bent en dit gevoel is natuurlijk helemaal geweldig. Daag je vriend gerust eens uit om je te zoenen midden op het plein.

Jouw vriend verdedigt je tegenover zijn familie.

Geloof me er komt altijd een moment dat er een discussie ontstaat met je schoonfamilie. Helaas kan dit nog weleens tot flinke ruzies uitlopen. In het begin zal dit niet snel voorkomen, maar op een later moment in je relatie kan dit zomaar gebeuren. Het is nu de grote vraag wat je vriend doet. Besluit hij voor zijn familie te kiezen of staat hij zelfs achter jouw beslissing als het op zijn eigen familie aankomt? Ik heb dit helaas moeten meemaken en ik ben blij dat hij op dat moment voor mij koos. Dit geeft toch wel een boost aan je relatie.

Een bosje bloemen.

Soms hoeft het echt niet ingewikkeld te zijn, maar het is toch heerlijk als je vriend spontaan met een bosje bloemen thuis komt?

Het moment dat jouw wereld instort en hij je weer aan het lachen maakt.

Je vriend is natuurlijk je soul-mate en natuurlijk kom je soms momenten tegen waarin je het even allemaal niet meer zitten. Het is dan geweldig als je vriend meteen voor je klaarstaat om je te ondersteunen. Je hebt ineens weer het gevoel dat je de hele wereld aan kan!

Het moment dat jij er voor hem was.

Geloof me niet alleen vrouwen hebben het moeilijk. Mannen hebben het ook vaak moeilijk alleen laten ze dit minder snel blijken. Het is een must have voor je relatie om te laten zien dat je er ook voor hem bent.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners