Sporten tijdens je vakantie

Geplaatst op: 2 december 2015

De afgelopen paar weken heb ik constant in het buitenland gezeten. Het nadeel hiervan is dat je wat vaker gaat snoepen en je vergeet om aan je conditie te werken. In Nederland heb je een bepaalt ritme die je hebt aangenomen in je nieuwe levensstijl. Na het avondeten ga ik doordeweeks altijd even 1,5 uur naar de sportschool. Tijdens je vakantie doe je dit eigenlijk vaak niet. Terwijl de meeste hotels wel een uitstekende cheap windows 10 key sportschool hebben waar je vaak gratis gebruik van mag maken. Gelukkig heb ik nu een paar tips om te voorkomen dat je extra gewicht aankomt in de vakantie!

Ga hardlopen tijdens je vakantieverblijf.woolrich herren

Een nieuwe omgeving kan je inspireren om lekker te gaan bewegen. Wie droomt er nou niet van om te gaan hardlopen over het strand? Of wat dacht je van hardlopen door Central Park? Het maakt niet uit waar je verblijft hardlopen is eigenlijk altijd wel mogelijk. Het enige wat je nog nodig hebt is je outfit, maar die kan natuurlijk eenvoudig mee je koffer in.

Maak een wandeltocht door de natuur.

Afgelopen week verbleef ik in Tsjechië voor een zakenreis. Ik verbleef in de buurt van Boheems Zwitserland. Gewoon direct achter mijn verblijf lag een prachtig bos met wandelroutes door de bergen. Geloof me na een half uur stevig klimmen met 12% begon ik net zo te zweten als in de sportschool. Iedere dag was de klimtocht weer anders en dit maakte het juist zo uitdagend om een wandeltocht te maken. Je kan zo leuke nieuwe plekjes ontdekken die je anders niet gezien had vanuit de auto.

Ga zwemmen in de zee.

Normaal gesproken zoeken we tijdens een zonvakantie alleen afkoeling in de zee. Alleen een sportieve workout in de zee kan je flink helpen om wat calorieën te verbranden. Zwemmen behoort nog steeds tot één van de meest gezonde sporten om te beoefenen omdat je verschillende spiergroepen tegelijk gebruikt. Hou dus de tijd bij windowskeys en zwem gewoon een paar rondjes. Je merkt al snel dat je even heerlijk die workout gehad hebt die je zo hard nodig had.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners