Slanker lijken in je bikini? Met deze geniale tips!

Geplaatst op: 24 mei 2018

De aankomende twee weken staan ons Spaanse temperaturen te wachten en het kan niet anders dan dat we massaal naar het strand gaan. Haal die bikini dus maar uit de kas en vergeet direct om je lijf zomer klaar te maken, want wij hebben iets beters! Het gaat hierbij er niet om dat we een Doutze Kroes lijf hebben, maar door deze tips lijk je net even wat slanker in je bikini. Nieuwsgierig? Lees hier de tips en ga vol zelfvertrouwen het strand tegemoet.

Kies de juist bikini voor jou

Iedereen heeft een ander lichaam en dat betekend ook dat iedereen haar eigen positieve punten heeft. Zorg ervoor dat je een bikini kies welke bij jouw positieve punten aansluit. Een triangel bikini staat bij sommige vrouwen hartstikke leuk, maar heb jij een grote boezem dan kan dit wel eens tegenvallen aangezien hier bijzonder weinig steun in zit. Zorg dus altijd dat je een bikini neemt waar jij je 100% prettig invoelt zodat je dit ook uitstraalt.

Juiste maat bikini

Hoe graag we het soms ook willen, maar we blijven niet ons hele leven in maatje XS rondlopen 🙁 Hoe verleidelijk het misschien ook is om een maatje kleiner te pakken, doe het niet! Vrouwen in een te kleine bikini lijken namelijk minder slank. Koop een bikini welke goed zit en laat de maat even voor wat het is. Natuurlijk kan je altijd even naar de verkoopster gaan om te vragen of ze je kan helpen bij de maat, want zij hebben er tenslotte verstand van.

Hello verticale strepen

Dit is niet echt een geheim toch? Verticale strepen doen je langer lijken en daardoor ook direct slanker. Wist je bijvoorbeeld ook als je een bikini met donkere kleuren aan de zijkant neemt dit ook geldt? Zie je dat slanker lijken in een bikini niet moeilijk is.

Zelfbruiner of lekker voorbruinen

Sommige zweren erbij en andere vinden het helemaal niets, maar een tintje doet je echt goed! Los dat het er meestal wat gezonder er uitziet, lijk je ook wat slanker met een kleurtje. De snelste en gemakkelijkste manier is wellicht een klein beetje zelfbruiner. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om in de tuin al wat voor te kleuren voor je het strand trotseert.

Be yourself

Als je de juiste bikini hebt gekozen waar jij je helemaal prettig invoelt dan is geen enkele reden meer voor twijfel. Kijk niet naar andere, maar wees trots op je eigen lichaam. Iedereen heeft minpunten en pluspunten het ligt er alleen aan hoe we ermee omgaan. Vind je jouw borsten, billen en/of buik wel mooi? Zorg dan dat deze ook een beetje opvallen. Een vrouw welk trots is op haar lichaam is van zichzelf al aantrekkelijk en heeft eigenlijk deze tips niet eens nodig.

 

 

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners