Slaapkamer heeft meer invloed op je sexleven dan je denkt

Geplaatst op: 5 februari 2017

Heerlijk het bed in duiken en even lekker tijd maken voor met ze tweeën. Dan opeens klinkt er gebrom van het nachtkastje en moet hij toch echt even kijken wie dat is. Voor je het weet irriteer jij je dood aan de troep welke in de kamer ligt en doe je de televisie aan, omdat het toch al zo lang duurt.

Waar de intenties goed waren, is het inmiddels uitgelopen op een doorsnee avond waarvan we het einde al kunnen voorspellen. Je (slaap)kamer heeft ondanks dat je er niet bij stilstaat veel meer invloed op je (sex)leven als je zelf zou denken/willen. Boosdoeners? Jazeker hieronder een lijstje!

  • Telefoon: Eigenlijk weten we het allemaal, maar zonder kunnen we echt niet! Tenslotte het is toch mijn wekker dus beneden liggen is geen optie. Toch is de mobiele telefoon reden nummer een waarom we zo weinig tijd voor elkaar maken in bed. Zelfs onder de daad blijkt dat maar liefst 70% van koppels wel eens naar zijn/haar mobiele telefoon kijkt
  • Vieze was: Hij zal zich er waarschijnlijk minder snel aan irriteren als jou, maar de stapels was welke door de hele kamer liggen werken niet bepaald lustopwekkend.
  • Televisie: Heerlijk om nog even samen televisie te kijken, maar wist je dat dit echt een boosdoener is voor je sexleven? Wat kies jij de tv of een potje ….. ?
  • Foto’s: Leuk zo een compilatie van foto’s in je slaapkamer, maar zit jij er nog echt op te wachten om je schoonouders aan te kijken terwijl jij bovenop zit? Een ongemakkelijk moment inderdaad!
  • Bed verschonen: Er gaat niks boven een verschoond bed! En draagt ook bij aan een beter sexleven. Let wel op als de daad is gedaan dat je jouw bed wel weer sneller moet verschonen.

Je slaapkamer is zo veel belangrijker als je eigenlijk zou denken. Zorg ervoor dat alles op orde is en je sexleven neemt echt betere vormen aan! We Love Sex!

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners