Deze sexdromen hebben we allemaal stiekem gehad

Geplaatst op: 29 januari 2017

Dromen is heerlijk, maar soms ook wat verwarrend. We hebben ongeveer zeven dromen per nacht en het kan dan ook niet anders dan hier soms ook sex in voorkomt. Overigens van de gemiddeld 35 dromen per week onthouden we er uiterlijk drie a vier dus je droomt waarschijnlijk een stuk vaker over stoute dingen dan jij je kunt herinneren.

Maar wat betekend het nou als je droomt over sex met de vriend van je zus of misschien nog wel erger sex met je baas? Je hoeft je niet te schamen! Iedereen kent deze dromen namelijk, hieronder de top vijf 🙂

Dromen over sex met je baas

Iedereen verlaat langzaam de werkvloer, maar je hebt het nog erg druk en voor je het weet is het al acht uur ’s avonds. Je baas klopt op je deur en voor je het weet belanden jullie op het bureau halfnaakt in elkaar verstrengeld.

Vrijwel alle bazen zij niet bepaald aantrekkelijk en deze droom is dan ook vrij verwarrend. Toch is het heel normaal en is de kans groot dat je behoefde naar sex gewoon niet voldoende wordt bevredigd. Maak wat meer tijd vrij voor jezelf en je partner dus!

Dromen over sex met je ex

Elke hoek is te klein, want jullie gaan de hele kamer door. Deze sex is geweldig en er lijkt dan ook geen eind aan te komen van het genot. De lach is dan ook niet van je gezicht te krijgen als je wakker word. Tot je opeens beseft dat diegene je ex was….

Oehhh dit is zeker niet waar je op zit te wachten. Je was toch helemaal over hem/haar heen dus wat doet hij nou weer in jou afgesloten wereldje. Geen paniek, want je hersenen zijn waarschijnlijk gewoon oude herinneringen aan het verwerken. Het hoort helaas bij het verwerkingsproces 🙁

Dromen over sex in het openbaar

Heerlijk, maar ontzettend spannend als je er alleen al aan denkt. De gedachten dat iemand jullie zou kunnen zien, maakt het alleen al ontzettend opwindend. Die spannende droom waar jij met je liefde onder de palmbomen vrijt in het witte zand of een vluggertje doet in een kleedhokje zijn bij iedereen dan ook wel een voorgekomen. Spannend, maar dat doe je toch niet in het echt?

Deze droom is misschien wel de meest voorkomende. Eigenlijk gaat het niet eens zo zeer over de sex zelf, maar meer over jezelf zijn. Je zou graag meer jezelf willen zijn en je niets aantrekken wat andere ervan denken. Misschien is sex in het openbaar wel meteen een grote stap, maar elke stiekem aanraken op spannende plekken kan erg onopvallend :$

Dromen over sex met een vrouw/vriendin

Je voelt een fluweel zacht huid tegen je lichaam aan en voor je het weet lig je verstrengeld met een vrouw/vriendin. De beste sex welke je ooit hebt gehad, want ze weet precies waar jij naar verlangd. Het genot was intens, maar de zekerheid neemt bij het wakker worden al toe. Betekend dit dat je verlangd naar sex met een vrouw?

Niet mis mee om te verlangen naar een vrouw, want ook al zou dit natuurlijk volledig normaal zijn betekend deze droom dit niet. Door de band met je vriendin(nen) komen deze natuurlijk ook wel eens voor in je dromen. Je raadt het al dus ook in je sexdromen….

Dromen over een hunk of celebrity

Zijn ogen, die breede schouders en dan hebben we het nog niet eens gehad over… Jaaa die mag er zeker wezen in deze droom, want god er gaat een hele nieuwe wereld open.

Vaak komen deze dromen voor bij vrouwen welke opzoek zijn naar rijkdom of erkenning. Je hebt een bepaalde onvrede in je en daar moet je naar opzoek. Niet tevreden over een promotie op je werk van iemand anders of zou je wel eens wat meer willen verdienen? Deze droom is voor jou heel normaal.

 

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners