Motivatie nodig? Deel jouw work-out op Social Media!

Geplaatst op: 23 oktober 2015

Geloof me zelfs de meest fanatieke sporters krijgen weleens last van een dip. Ik heb er zelf eigenlijk al de hele week last van. Door mijn verkoudheid heb ik totaal geen zin om te sporten en ik sla deze week absoluut over. Het enige nadeel is dat je in een soort spiraal terecht komt. Een weekje niet sporten zou geen kwaad kunnen, maar wat doe je na die week? Pak je met gemak de draad weer op of heb je weer geen motivatie om de sportschool in te duiken? Een manier om toch motivatie te creëren is door jouw work-out op Social Media te delen.

Instagram voor sporters.

Op Instagram zijn er eigenlijk twee soorten experts te vinden. Je komt hier de traditionele foodbloggers tegen die je de hele tijd lekker maken met de heerlijkste gerechten. Maar ook sporters zijn ineens echte instagram fans geworden. Tijdens een fanatieke work-out schieten ze even een fotootje van hun bezwete lichaam. Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van instagram een enorme motivatieboost geeft! Familieleden en vrienden zien zo dat je fanatiek met je lichaam bezig bent. Ze geven een reactie of vragen zich lacherig af hoe lang je dit gaat volhouden. Op eens kom je in een positieve spiraal terecht waarbij je wekelijks een fotootje moet plaatsen. Je moet tenslotte wel voldoen aan de verwachtingen van je Instagram fans!

Foto’s met veranderingen aan je lichaam.

Eindelijk is het je gelukt om buikspieren te kweken. Een foto maken van het bewijsresultaat geeft je echt een motivatieboost. Jouw fans geven direct positieve reacties op het eindresultaat. Als vrouw ben je misschien niet zo snel bezig met het kweken van spieren. Toch mag je best eens je vetpercentage delen of hoeveel gewicht je eigenlijk verloren bent door te gaan sporten. Je motiveert hiermee niet alleen jezelf, maar ook andere vrouwen om gezond met hun lichaam aan de slag te gaan. Ga dus op zoek naar aanspraak van andere sporters door je resultaten te delen op Instagram. Je ontdekt al snel dat je niet de enige bent. Ga dus op zoek naar motivatie door een echte health post te plaatsen op Instagram of andere social media.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners