Mijn hoofd leeg met een spontaan weekendje Parijs.

Geplaatst op: 25 september 2015

Iedereen heeft er weleens last van, een vol hoofd. Je hebt het idee dat er op dit moment echt even helemaal niets meer bij kan. Een manier om dit tijdelijk op te lossen is door te sporten. Maar voor mij is dit vaak geen oplossing die nog een paar dagen helpt. Ik heb laatst een leuke, maar kostbare oplossing gevonden. Op mijn iPhone kwam ik de app Hotel Tonight tegen. Een app waarmee je binnen een paar minuten een luxe hotel kan boeken tegen een absurd lage prijs. Op een vrijdagmiddag heb ik deze app geopend en spontaan een weekendje naar Parijs geboekt. Ik had echt het idee dat mijn hoofd even helemaal leeg moest. Mijn vriend wist nog van niets en ik heb stiekem onze spullen gepakt. Vanuit het werk zijn we als verrassing rechtstreeks naar een luxe hotel in Parijs gereden.

Verblijf dezelfde avond nog in Parijs.

Vaak wordt gedacht dat Parijs veel te ver weg is en dat we er minimaal een paar dagen vrij voor moeten vragen. Nou ons spontane avontuur begon rond 18.00 en om 23.00 stonden wij in ons luxe hotel waar wij tot en met zondag verbleven. Ondanks dat het Hotel Tonight heet kan je wel gewoon meerdere nachten boeken tegen dezelfde lage prijs. Al direct bij aankomst was mijn hoofd echt helemaal leeg. Het is gewoon heerlijk om even ergens anders te slapen en te genieten in een andere stad.

Genieten van de romantische bezienswaardigheden.

De volgende twee dagen hebben we heerlijk de toerist uitgehangen en de beroemde bezienswaardigheden bekeken. Vergeet niet om te wandelen over de Champs-Élysées. Een leuke tip waar wij op zaterdagavond van genoten hebben is de lichtjesshow bij de Eiffeltoren. De Eiffeltoren begint tijdens de nacht te fonkelen alsof er duizenden kleine diamantjes in de toren zitten. Absoluut romantisch en heerlijk om je gedachten even opzij te zetten. Aan het begin van de avond hebben wij ook nog een bezoekje gebracht aan het gebied rondom het Louvre. Vanwege het lichtval heb ik de prachtige foto kunnen maken zoals te zien is op de foto. Het is ook een leuke aanrader om het Louvre zelf te bezoeken en natuurlijk de Mona Lisa te bewonderen.

Lekker nagenieten van je korte vakantie.

Op zondagavond had ik echt even het idee dat ik een lange vakantie achter de rug had. Ondanks dat het maar 3 dagen waren heb ik zo echt even mijn hoofd leeg kunnen maken. Ik kon zo op maandag weer met een leeg hoofd aan mijn werk beginnen en dat is ook weleens lekker!

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners