Wand vibrators

Wand vibrators

Wand vibrators staan niet alleen bekend als vibrator, maar ook als massagestaaf. Eigenlijk was dit ook de eerst functie van deze vibrator. De kop is zacht en rond en daardoor ideaal om gevoelige plekke te masseren. Heerlijk dus om je tepels of clitoris te stimuleren, maar ook bijvoorbeeld de penis, balzak of perineum van je vriend

Wand vibrators opzetstukken

De wand vibrators is al heerlijk in haar gebruik door de ronde knop, maar deze is ook nog eens uit te bereiden met opzetstukken. Hierdoor kan je naast de ronde knop dus ook afwisselen met andere stimulators. Doormiddel van de opzetstukken kan je gemakkelijk je vibrator ombouwen tot een ander type vibrator zoals bijvoorbeeld een tarzan, rabbit of g-spot variant.

Samen genieten van de wand vibrator

Wanneer jij en je partners samen willen genieten van een wand vibrator dan adviseer ik om voor een kleinere versie te kijken. De grote versies kunnen namelijk al gauw in de weg zitten als jullie tegelijkertijd sex willen hebben. Je hoeft je niet druk te maken over de intensiteit van de vibrator aangezien deze ook bij de kleinere versies net zo krachtig kunnen zijn. Natuurlijk kan je hem dan ook direct gebruike om je vriend te stimuleren als hij daar natuurlijk voor open staat.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners