Vibrators

Vibrators

Vibrators zijn voor veel vrouwe onmisbaar in hun seksleven. Het is niet dat zij niet zonder kunnen, maar door de vibrator geven ze hun seksleven nieuwe impulsen. Zo kan je de vibrator natuurlijk in je eentje gebruiken, maar gebruiken veel koppels hem ook in hun seksleven om het wat spannender te maken. Bij sommige vrouwen kan het zelfs een verschil maken of zij wel of niet klaar kunnen komen.

Verschillende soorten vibrators

Niet elke vrouw is het zelfde en iedere vrouw heeft dus ook haar eigen voorkeur qua stimulatie. De belangrijkste vraag welke jij moet stellen voordat je een vibrator gaat kopen, is waar jij de vibrator voor wilt gebruiken. Er zijn namelijk vibrator welke speciaal bedoelt zijn om je vaginaal te simuleren, je clitoris te stimuleren of beide. Het belangrijkste is dat je kiest wat jij fijn vind. Bestel je voor het eerst een vibrator dan is het slim om niet te groot en breed te beginnen. Liever iets te klein dan te groot waardoor je er helemaal niet van kan genieten.

Vibrator solo of voor koppels

De meeste vrouwen gebruiken hun vibrator wanneer zij alleen zijn. Maar er zijn steeds meer koppels welke hun seksleven upgrade met een sekstoy. De vibrator is daar een populaire keuze bij, omdat sommige vrouwen hierdoor makkelijker en/of heftiger door klaarkomen. Je kan als koppel ervoor kiezen om een echte koppelvibrator aan te schaffen. Deze zorgt ervoor dat jij gestimuleerd word wanneer je vriend zijn gang gaat. Natuurlijk heeft hij van deze vibraties ook extra genot! Maar je kan als koppel ook prima gebruik maken van een andere vibrator. Kies wat jullie leuk vinden, want daar draait het tenslotte om.

© 2016-2023 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners