Tarzan vibrators

Tarzan vibrators

Tarzan vibrators zorgen zowel voor de penetratie als de stimulatie van de clitoris. De combinatie van deze twee zorgt ervoor dat deze vibrator ongekend populair is onder de vrouwen. Vooral sinds het optreden van dit seksspeeltje in de bekende serie Sex and The City name  de populariteit enorm sprong.

Tarzan of rabbit vibrator?

Zoals je waarschijnlijk al is opgevallen heb je ook nog een rabbit vibrator en lijkt deze verdacht veel op de Tarzan vibrator. Eigenlijk is de Tarzan vibrator alleen maar in het leven geroepen, omdat er meerder stimulators in de vorm van andere dieren uitkwamen. Hierdoor was de naam rabbit vibrator niet meer dekkend genoeg. Onder de Tarzan vibrators kunnen dus meerder vormen van stimulators vallen terwijl dit bij de rabbit vibrator altijd de vorm van twee konijn oren heeft. Dit is dan ook direct het enigste verschil tussen de twee, want voor de rest stimuleren ze beide vaginaal en clitoraal.

Verschillende soorten Tarzan vibrators

Zoals hierboven vermeld zijn de clitoris stimulators bij de Tarzan vibrator allemaal anders. Maar ook de penetratie modellen kunnen allemaal naar persoonlijk voorkeur uitgekozen worden. Zo zijn er modellen waarbij de schacht op-en-neer gaat of kan je ervoor kiezen dat e kop draait. Als je een Tarzan vibrator neemt, doe dan zorgvuldig onderzoek naar welke het beste bij jou persoonlijke wensen aansluit

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners