Kan sex op de eerste date?

Geplaatst op: 26 oktober 2015

Soms heb je een date waarbij je de ander zo aantrekkelijk is dat je meer wilt dan alleen een kusje op de wang na afloop. Alleen zet je misschien een toekomstige relatie op het spel als je seks hebt op de eerste date? Denkt jouw partner er hetzelfde over of ben je de enige met dit verlangen? Dit zijn allemaal vragen die misschien in jouw situatie afspelen tijdens een eerste date.

Mannen hebben geen probleem met seks op de eerste date.

Vrouwen onder elkaar twijfelen veel meer over seks op een eerste date dan mannen. Uit een onderzoek onder singles blijkt dat 65% van de mannen seks op een eerste date wel ziet zitten. Afhankelijk van hoe de date verloopt zou het kunnen dat je niet de enige bent met dit verlangen. Volgens mannen zou dit de toekomstige relatie niet in gevaar kunnen brengen. Een romantische nacht samen zou jullie nader tot elkaar kunnen brengen.

Drie dates is de gouden regel.

Vrouwen zijn iets minder happig op seks op de eerste date. Ze zijn bang dat de man eerder denkt aan een one night stand dan een serieuze relatie. Pas na drie dates zou een man oprecht geïnteresseerd zijn en kan seks een optie zijn. Vrouwen zijn namelijk bang dat een man na de seks niet meer in hun is geïnteresseerd. We zijn dus een stuk terughoudender als het aankomt op seks op de eerste date.

Sexy ondergoed op een eerste date.

Ondanks dat we niet denken aan seks op de eerste date willen we wel goed voorbereid zijn. Uit onderzoek blijkt dat we niet alleen op zoek zijn naar sexy kleding, maar ook naar sexy ondergoed. Singles onder de 35 jaar zorgen niet alleen voor een sexy lingeriesetje, maar ook voor een scheerbeurt voordat ze een date plannen. Voor het geval dat er nood situatie uitbreekt nemen we ook een pakje condooms en een tandenborstel mee. Wie weet spenderen we wel de hele nacht bij onze nieuwe liefde. Het is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel slim om te onthouden dat mannen wel in zijn voor seks en een relatie.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners