Is hij relatiemateriaal? Kom het hier te weten

Geplaatst op: 21 oktober 2015

Ben je net aan het daten met die ene leukerd? Dan wil je natuurlijk wel zeker weten of hij ook echt relatiemateriaal is. Maar hoe kom je dat nu te weten? Lees er hier meer over en kom erachter of hij het echt is voor je.

Warm en vriendelijk

Je wilt natuurlijk serieuze relatie. Ga dus niet voor de badboy, maar ga op zoek naar iemand die net zo vriendelijk en leuk is als jij zelf ook bent. Iemand die niet te snel oordeelt, vriendelijk is en waarmee je een interessant gesprek aan kunt gaan.

Humorvol

Een man die af een toe een leuke, goede grap maakt, blijft sneller dan een machotype met alleen een mooi uiterlijk. Als hij jou aan het lachen maakt, kan hij je ook opvrolijken in moeilijke tijden en dat is belangrijk.

Een man die je kunt vertrouwen

Oké, het is cliché, maar het is echt waar; vertrouwen is de sleutel voor een goede relatie. Als hij een beetje een badboy is die je niet kunt vertrouwen, is het beter om hem te laten gaan. Je hebt er toch geen zin in om steeds op zijn Facebook te kijken of stiekem zijn telefoon te checken? Zorgt alleen maar voor stress en is zonde van je tijd.

Gul

Een gierige man is verschrikkelijk. Een man die gul is wil leuke dingen met je doen en delen en hoeft hier niets voor terug. Je maakt hem al blij door gelukkig met hem te zijn. Het gaat hierbij trouwens niet altijd om grote materiele zaken. Kleine gebaartjes maken juist het verschil.

Iemand met hersens

Misschien is hij een lekker hapje om naar te kijken, maar als hij geen inhoud heeft, wordt het niks. Zeg hem dan maar meteen gedag. Intelligente connectie zorgt ervoor dat jullie beter bij elkaar passen. Zowel op emotioneel als op seksueel niveau. Als jullie op hetzelfde niveau zitten, kunnen jullie betere gesprekken voeren en elkaar uitdagen. Hierdoor blijft jullie relatie veel interessanter en spannender.

Verzorgd

Een man die goed voor zichzelf zorgt, is toch veel aantrekkelijker dan een man die stinkt en er onverzorgd uitziet? Verder is het niet alleen belangrijk dat hij schoon is op zichzelf, maar ook op zijn huis, kantoor, enz. Dit betekent dat hij ook goed voor jou kan zorgen.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners