Dit zijn de beste plekken voor sex op vakantie

Geplaatst op: 21 mei 2018

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekend dat we weer massaal eropuit trekken. We kunnen er dan ook niet op wachten om even te ontsnappen aan de vaste routines en te genieten van een paar weken zon, zee, ontspanning en …. SEX. Ja, want geloof het of niet maar uit onderzoek blijkt dat 60% van de stellen meer sex heeft op vakantie. Of het nou komt door de zon, de nieuwe omgeving of je elkaar de hele dag in sexy zwemgoed ziet. Één ding is zeker en dat is dat we massaal van bil gaan en dat hoeft op vakantie niet eens perse in bed. Dit zijn namelijk de spannendste plekken op vakantie op sex te hebben.

Hotelkamer

Misschien niet het meeste spannende plekje om sex te hebben, maar hier kan je het wel zo spannend maken als je zelf wilt. Niets is comfortabeler als sex op dat heerlijk zachte tweepersoonsbed, maar in dat heerlijke bad of de inloopdouche kan je ook hartstochtelijk van elkaar genieten. Nog niet spannend genoeg? Gooi de gordijnen open en bedrijf de liefde voor de ramen. Natuurlijk is de kans klein dat iemand net opkijkt, maar de spanning zorgt voor nog meer opwinding.

Hangmat

Ga je naar de camping dan staan er vast wel een paar goede bomen? Pak de hangmat dan maar alvast in, want geloof mij dit is de plek welke iedere vrouw op haar bucketlist zou moeten hebben. Zodra de zon onder gaat kunnen de kaarsjes aan en het flesje wijn open, want nu is het tijd voor jullie. Ga heerlijk met ze tweeën in de hangmat liggen en geniet van de buitenlucht. Doordat de hangmat om jullie heen zit heb je voldoende privacy om eens heerlijk van elkaar te genieten.

Balkon

Spannend is het zeker, maar dat maakt het misschien ook wel zo fijn. Want alleen de gedachten al maakt je of bang of heel erg opgewonden. Begin desnoods op de grond/stoel en wanneer je echt niet meer te stoppen bent kan je los gaan tegen de reling.

Strand/zee

Nu word het oppassen, want hoe romantisch het ook klinkt hier is de kans om betrapt te worden wel het grootst. In zee weet natuurlijk niemand wat er onder water gebeurd, maar let op dat je de golven wel in de gaten houdt. Kies je ervoor om het op het strand te doen, kies dan een plek uit waar geen andere mensen zijn. Let wel op dat het zand tussen je billen nog wel eens kan gaan schuren. Een handdoekje is dus geen overbodige luxe

Let wel op, want sex in de buitenlucht is in in veel landen niet toegestaan.  Zo kan de boete in sommige landen zelfs oplopen tot €50.000 of kan je tot twee jaar in de gevangennis belanden. Natuurlijk zijn in de meeste Europese landen de boetes slechts enkele honderden euro’s, maar wees gewaarschuwd!

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners