Deze apps zorgen voor een leukere en spannendere relatie

Geplaatst op: 27 mei 2018

Onze mobiele telefoons zijn niet meer weg te denken. Vaak zou het voor een relatie beter zijn om de telefoons eens aan de kant te leggen en echt tijd voor elkaar te maken. Maar nu gaan we juist eens optimaal profiteren van deze telefoons. Deze apps kunnen namelijk bijdragen aan een leukere en spannendere relatie.

Between

Between is de social media voor koppels. Zo kan je met de app echt alleen met elkaar praten, foto’s delen, een gezamenlijke agenda bijhouden en geeft de app jullie speciale dagen weer. Heerlijk toch zo een app waar het alleen om jullie draait?

69 positions

Natuurlijk hoort een goed seksleven bij een goede relatie. Het probleem waar ieder stel wel eens te maken krijgt, is dat het vuur een beetje minder word. Vrijpartijen worden eerder routine bezigheden dan dat er nog het vuur vanaf spat. Met deze app geef je jullie seksleven direct een impuls! Start de app en schud je telefoon en de pret kan beginnen. Iedere keer als één van jullie schud dan zal de telefoon een nieuw standje tevoorschijn toveren.

 

Happy couple

Met deze app zorg je ervoor dat je echt alles van elkaar te weten komt. Doormiddel van een quiz krijg je dagelijks allebei vijf vragen welke je doormiddel van vier antwoorden moet beantwoorden. De app verteld je vervolgens hoe goed jullie matchen met elkaar en biedt de mogelijkheid dit te bespreken. Ook krijg je zo nu een dan een uitdaging om elkaar eens te verassen. Dit kan van een simpel kusje geven zijn tot een romantisch avond plannen zijn.

Kindu

Kindu zorgt ervoor dat jij en je partners iets makkelijk en openlijker over sex kunnen praten. Uiteindelijk zorgt de app er misschien wel voor dat jullie meer uit jullie seksleven halen. Dagelijks krijg je opdracht welke je kan accepteren en weigeren. Dit kunnen simpele opdrachten zijn van een kusje geven tot iets spannends vertellen aan je partner. Hierdoor leer je een hoop over elkaars seksuele voorkeuren en verleg jij misschien zelfs wel iets je grenzen.

Picnic

Het klinkt misschien wat raar, maar boodschappen heeft vaak een negatieve bijdragen aan je relatie. Vaak is het al een discussie wie of wanneer er boodschappen gedaan worden. Laat staan dat je dan ook nog eens in de supermarkt moet overleggen wat jullie die week gaan eten. Met Picnic kan je vanaf de bank online boodschappen doen en je boodschappen bij jou thuis laten bezorgen. Geen boodschappenlijstjes en gezeur meer, maar alles lekker vanaf de bank. Extra voordeel is dat je ook weer tijd overhoud om wat leuks samen te doen.

 

 

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners