Aan deze drie type seksspeeltjes heeft iedere vrouw iets

Geplaatst op: 18 mei 2018

Seksspeeltjes zijn bij veel vrouwen niet meer weg te denken. Alhoewel niet iedere vrouw er voor uit zou komen gebruikt inmiddels toch al 54% van de vrouwen een seksspeeltje.  Daarvan gebruikt zelfs 81% hem samen met hen partner. Wellicht heeft de film “Fifty Shades” dan toch iets bijgedragen aan het geluk van ons vrouwen in de slaapkamer? In ieder geval zou elke vrouw deze sextoys eens onderzocht moeten hebben.

KoppelVibrators

Staan jullie open voor wat nieuwe ervaringen en jullie seksleven van nieuw vuur te voorzien? Dit is misschien wel de grootste win-win situatie in je relatie op sex gebied. De koppelvibrators zijn gigantisch populair geworden de afgelopen jaren en dat komt vooral, omdat het voor beide extra genot geeft. De vibrator bestaat eigenlijk uit twee delen (één geheel). Inprincipe zal de vibrator als een clip om de vagina heen gaan. Het onderste deel zal ingebracht worden bij de vagina waar het bovenste gedeelte de clitoris stimuleert. Natuurlijk is er nog voldoende ruimte voor de man om zijn pennis in te brengen en ook mee te geniete van te trillingen terwijl hij jou penetreert. Voor degene welke nu willen experimenteren met deze vibrator is de We-Vibe een echte aanrader.

Vind je dit nou te spannend of wellicht een stapje te ver gaan dan is een vibrerende cockring misschien een mooie tussenstap.

Luchtdrukvibrators

Dit is echt de nieuwe generatie vibrators en dat komt omdat deze alleen nog maar werk op luchtdruk. Bij een normale vibrator kom je klaar door de trillingen welke worden gegeven, maar bij de luchtdrukvibrator gaat dat net even anders. Deze vibrator plaats je namelijk op je clitoris waarna de vibrator (zachtjes) eraan begint te zuigen. Bij veel vrouwen is deze manier van stimuleren veel effectiever waardoor de kans groot is dat je bij een hogere stand snel in de zevende hemel bent. Bouw de spanning dus langzaam op, want voor je het weet is het al over. Je hebt deze vibrators in verschillende prijsklasse, maar bij veel deskundige komt de Womanizer toch wel als beste naar voren.

Tarzan of rabbit vibrator

Net zoals bij de koppelvibrator ondersteund deze vibrator je clitoris. Het verschil is alleen dat deze vibrator ook zorgt voor de penetratie. Hier ligt dan ook direct vaak het probleem voor beginners die niet weten wat voor grote zij fijn vinden. Het is dan ook aan te raden als je nog nooit een vibrator voor penetratie hebt gebruikt om eerste een goedkopere versie te kopen om te kijken wat je fijn vind. Je kan hiervoor dan ook een dildo kopen om te testen.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners