Zo vaak moet je je bed dus verschonen!

Geplaatst op: 27 januari 2017

Het is heerlijk als het is gedaan, maar het doen, stellen we toch liever uit. Je bed verschonen wees eens eerlijk wanneer heb jij dit voor het laatst gedaan?

Wij schrokken hier ook van, maar eens per week is het beste om je bed te verschonen. Dit is zonder dat je s’nacht actief bent geweest als je begrijpt wat ik bedoel. Alle speeksel, zweet, huidschilfers en lichaamssappen zorgen er namelijk voor dat ons lichaam hierop kan reageren. In het ergste geval kan dit een allergie ontwikkelen.

Broeikas van schimmels

Ja je leest het goed! Als je jouw bed niet voldoende verschoont is het een broeikas van schimmels. Heb jij of je vriend bijvoorbeeld voetschimmel en kom je er niet vanaf? Dan zou dit wel eens kunnen komen doordat je jouw bed niet voldoende verschoont. De warme plekjes welke jij zo prettig vind in je bed zijn namelijk ideaal voor deze schimmels om zich heerlijk in te nestellen.

Dierenvrienden opgelet!

Dierenvrienden onder ons vinden het waarschijnlijk heerlijk als de kat of hond nog even lekker op bed komt. Zeker op zondag is het toch heerlijk om nog even lekker rustig wakker te worden met onze trouwe viervoeter. Wist je dat 80% van onze huisdieren bijvoorbeeld mijtjes bij hun wimpers meedragen. Deze mijtjes zijn echt nachtdieren en zullen zich in jou slaap misschien wel nestelen in jouw wimpers. Vervolgens kan jij permanent last houden van droge ogen of een wazig zicht. Laat je trouwe viervoeter dus gewoon lekker in de mand slapen!

 

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners