Deze styling tips helpen je het warme weer door

Geplaatst op: 30 mei 2018

We zitten pas in de maand Mei, maar hebben al dagen lang temperaturen van tegen de 30 graden aan. Eerlijk moet ik zeggen dat mijn kledingkast nog niet helemaal op zo extreem warm weer had voorbereid. De afgelopen dagen heb ik dan ook mijn kledingkast aangevuld met kleding voor dit warme weer en daarbij heb ik deze tips voor jullie

Tijd voor lichte kleding

Hoe makkelijk donkere kleding ook is met deze warmte is het echt aan te raden om voor lichte kleuren te gaan. Alleen al de gedachten bij het dragen van een zwarte jeans breekt bij mij het zweet al uit.

Kies voor de juiste stoffen

Klinkt zo simpel, maar hoeveel mensen dragen met dit weer nog synthetische stoffen of polyester? Kies liever voor stoffen als katoen, zijde of een andere fijn stof. Hier heb je betere ventilatie in waardoor het aanzienlijk minder warm word.

Niet te skinny

Skinny is helemaal in ik weet het, maar comfort is ook erg belangrijk. Met deze dagen kies ik liever voor wat lossere kleding zoals een jurkje, blouse, zijde top of rokje. Wist je bijvoorbeeld dat een panty niet eens gedragen hoeft te worden bij warm weer. Geef je benen een goede scheerbeurt en laat ze stralen in dit prachtige weer.

De juiste schoenen

Teenslippers zijn misschien net even to much, maar sandaaltjes, ballerina’s en lage sneakers zijn een goede keus. Op het werk moet je wel oppassen met sandaaltjes en slippers, want niet iedere werknemer is er fan van. Zorg dat je niet voor de vakantie modus gaat, maar net even wat netter.

Niet te sexy!

Less is more, maar dat gaat niet altijd op. Voor naar het strand is het prima om voor dat korte rokje/broekje en lage decolletés te kiezen, maar niet naar het werk of school. Pas je kledingkeuzes aan op de situatie. Heb je een belangrijke afspraak op je werk kies dan voor veilig.

Laagjes

Het klinkt misschien raar, maar laagjes zijn erg makkelijk met dit warme weer. Als je laagjes draagt kan je namelijk makkelijk wat kleding aan en uit doen. Krijg je het warm doe je bijvoorbeeld je vestje uit. Maar krijg je het in de avond weer koud dan kan je hem weer aandoen.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners