Bikinibroekje tot je oksels? Nieuwe trend of toch niet?

Geplaatst op: 13 maart 2019

Deze week is het weer echt prut weer en het verlangen naar de zomer neemt dan ook alleen maar meer toe. Online shoppen in dit noodweer is dan ook heerlijk en zeker als je alvast iets aan je zomeroutfit doet. Wij konden het in ieder geval niet laten om dieper in te gaan op de nieuwste trend als het aankomt van badmode. Was jou namelijk al opgevallen dat wel erg veel beroemdheden hun badpak of bikinibroekje wel erg hoog optrekken? Moeten wij gaan geloven aan een bikinibroekje tot aan onze oksels of slaan we toch over?

Influencers zetten hun media vol met heerlijke vakantie foto’s waarbij vooral de hoogte van hun badpak en/of bikinibroekje opvalt. Op de foto’s ziet het er in ieder geval niet verkeerd uit en zal het ons niets verbazen als dit zomaar eens een echte trend kan gaan worden. Wanneer de Kardashians namelijk ergens voor gaan, volgt er altijd wel een grote groep.

View this post on Instagram

kamp kourtndall

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

@kendallandkylie swim 🍋

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Waarop letten met bikinibroekje hoog optrekken?

Natuurlijk ziet alles bij influencers er top uit. Tenslotte dat is hun werk! Of het dus verstandig is om ons te laten leiden door deze trend is nog, maar de vraag. In ieder geval is er goed nieuws, want je bikinibroek hoog optrekken kent zeker zo zijn voordelen.

Hoge bikinibroek maakt slanker

Wanneer je taille slanker zijn dan je heupen dan is deze trend zeker niet verkeerd. Doordat je bikinibroek namelijk aansluit op je taille lijk je smaller dan dit op je heupen zou aansluiten. De spijkerbroek hoog dragen geeft ditzelfde effect.

Zeker ook de nodige nadelen!

Hoe mooi het allemaal ook lijkt te zijn. Er zijn ook zeker de nodige nadelen aan bikinibroekje welke zo hoog zit. Wat dacht je alleen al aan het continue in de gaten houden van alles. Doordat je bikinibroek zo zit, blijft er minder ruimte over wat alles afdekt. Als je opstaat kan het dus zomaar zijn dat je opeens een string effect op de voorkant hebt. Daarnaast is de kans op liplezen ook nog eens erg aanwezig. Als je begrijpt wat we bedoelen…..

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar haartjes en scheren zijn altijd al een probleem. Je vergeet al snel een paar van die krengen of je krijgt uitslag. Met deze trend moet je in ieder geval gladder dan glad zijn, want daar zal in ieder geval niets verborgen blijven.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners