Wist je dat Brouwpunt bierbrouw pakket verkoopt?

Geplaatst op: 3 december 2022

Wil jij graag je eigen biertje kunnen brouwen? Dan ben je bij Brouwpunt aan het juiste adres! Wist je namelijk dat je hier niet alleen alle informatie kunt vinden over de verschillende soorten bier die er zijn en het volledige brouwproces, maar ook terecht kunt voor een bier brouw pakket van jouw favoriete bier? Deze pakketten zijn niet alleen met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar ook voorzien van exact de juiste hoeveelheden qua benodigde ingrediënten. Zo hoef je dus niet zelf na te denken over de hoeveel je dient te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is het volgen van het recept. Dus wil jij je eigen bier brouwen, lees dan snel verder!

Hoe gaat het brouwen in z’n werk?

Het brouwen van je eigen bier gaat als volgt. De eerste stap is het bepalen van het type bier dat je graag zou willen brouwen. Dit kun je doen door op basis van je eigen voorkeur een bepaald pakket te kiezen, maar je kunt natuurlijk ook een keer iets totaal het tegenovergestelde doen. Dus stel dat je gek bent op blond bier, dan kun je in de webshop het bijbehorende pakket bestellen. Deze ontvang je vervolgens tezamen met het blond bier recept thuis, waarmee je direct aan de slag kunt met het brouwen.

Stap voor stap volgens recept

Bij ieder pakket hoort natuurlijk ook een recept. Dit recept wordt er daarom dus ook keurig netjes in geschrift bijgeleverd, maar is ook terug te vinden op de website. Kom je er nu met het recept alleen, niet helemaal uit? Dan kun je ook heel eenvoudig allerlei verschillende filmpjes bekijken, waarin de stappen nog eens duidelijk met beeld en geluid aan je worden uitgelegd. Vooral in het begin is het brouwen van bier best spannend. Het proces bestaat namelijk uit verschillende stappen, die op een nauwkeurige manier uitgevoerd dienen te worden. Jij gaat in de bierbrouw pakketten werken met de 4 basis ingredienten om bier te brouwen, namelijk: hop, mout, water en gist. Het is dan dus ook van groot belang dat jij je netjes aan deze stappen houd en niet afwijkt van het recept.

Zet alvast de datum in de agenda!

Het brouwen van het bier neemt ongeveer 2 tot 4 weken in beslag. Het is daarom dus ook verstandig om alvast de datum waarop je verwacht dat het bier klaar is, in je agenda te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een aantal vrienden uitnodigen om samen te kunnen genieten van je zelfgebrouwen biertje. Nog leuker is natuurlijk om ook je vrienden hun eigen biertje te laten brouwen. Zo kunnen jullie je eigen bierproeverij organiseren, met een heerlijk biertje en natuurlijk een bijbehorende bitterbal. Op deze manier zorg je niet alleen voor een heerlijk drankje, maar ben je ook verzekerd van een geslaagde avond met elkaar!

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners