Tips welke helpen bij heerlijk fris ruikende kleding

Geplaatst op: 25 januari 2017

We kennen allemaal de reclames waarbij de wasmachine open gaat en de heerlijke geur van net gewassen kleding je tegemoet komt. Helaas is dit bij ons niet altijd het geval 🙁 Zeker voor de meiden onder ons welke veel sporten dan wilt het nog wel eens gebeuren dat die sportgeur in je sportkleding blijft hangen. Niets gaat boven een een kledingstuk welke fris en fruitig ruikt en daarom delen wij graag enkele tips met jou!

Lege fles wasverzachter

Een lege fles wasverzachter gaat al gauw naar de prullenbak, maar wat als wij vertellen dat dit voor jou weleens de redding kan zijn? Leg eens een lege fles wasverzachter in je kledingkast en je geur zal zich verspreiden in je kast!

Wasmachine schoon houden

Het klinkt misschien wat raar, want je wasmachine maakt schoon dus zal toch ook wel schoon zijn? Niets is wat het lijkt, want ook je wasmachine moet je schoonmaken! Draai om de 3 a 4 maanden een lege was op 90 graden. Aan te raden is om dit te doen met een beetje azijn of ik doe het ook wel eens met een vaatwastablet.

Sportkleding wassen met HG sportkleding reiniger

We zweten allemaal en op den duurt gaat dit in je (sport)kleding trekken. Zeker als je jouw kleding te lang in je sporttas laat zitten dan kan deze geur wel eens vervelend aanwezig blijven. HG heeft nu een middeltje “Tegen nare geurtjes in sportkleding” welke echt super werkt. Je doet een beetje hiervan bij je was en voila klaar is kees! Dit werkt echt super kan ik je vertellen!

Een legere kledingkast zorgt voor meer ventilatie

Ga je een seizoenswissel in? Dan is er voldoende kleding welke je niet meer draagt. Berg deze op in een kledinghoes en deze kleding blijft heerlijk fris. De rest van de kleding heeft nu meer ruimte om te ademen waardoor de frisse geur langer blijft hangen en alles beter ventileert.

Vocht weg ermee!

Soms is je kleding niet helemaal droog en komt er vocht in de kledingkast. Hang een aantal krijtje in je klerenkast. Deze vreten namelijk de vocht weg waardoor de vocht niet in je kleding trekt).

 

Heb jij nog leuke tips? Deel deze gerust 😀

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners