Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets.

Geplaatst op: 6 november 2015

In de wintermaanden beginnen we alweer met het plannen van een leuke zomervakantie. Ikzelf zit eraan te denken om lekker af te reizen naar het zuiden van Frankrijk. Ik kan de auto pakken of toch vliegen en een auto huren. Met twee personen is het altijd de vraag wat slim is. Ik heb daarom een aantal tips gevonden, waarmee je goedkope vliegtickets kan boeken. Ideaal want met een paar goedkope vliegtickets kan ik toch beter gaan vliegen naar de Franse Riviera.

Vergelijk vluchten op verschillende dagen.

Bijna iedereen wil in het weekend vertrekken. Toch maakt het niet veel uit wanneer je vertrekt want vrij vragen moet je toch wel. Het is een handige tip om de vluchten eens op andere dagen te vertrekken. Op dinsdag, woensdag of donderdag vertrekken kan soms een stuk goedkoper zijn dan vliegen op vrijdag, zaterdag of zondag. Vooral bij een korte vlucht kan je veel geld besparen.

Maak gebruik van verschillende vliegtickets aanbieders.

Google vliegticket en je krijgt wel tientallen verschillende websites die voor jouw zogenaamd de laagste prijs voor een vliegticket hebben. Het nadeel is dat de resultaten vaak afwijken. De boekingskosten zijn vergeten of de verschillen zijn groter dan bij direct boeken. Ik raad je aan om nooit gebruik te maken van één prijsvergelijkingssite, maar gewoon verschillende aanbieders. Je kan zo snel de goedkoopste vlucht boeken naar een leuke vakantiebestemming.

Maak gebruik van een kortingscode.

De meeste vliegticket aanbieders willen graag snel verkopen en dit is de reden dat ze via hun Facebook of Actiepagina regelmatig kortingscodes uitdelen. Het is slim om dit altijd even te checken. Op een vliegticket kan je soms al snel weer een paar tientjes besparen. Een leuk bedrag om wat lekkers van te kopen tijdens je vakantie.

Boek een vlucht met transfer.

Een vlucht zonder transfer is vaak een stuk duurder. Vooral als je naar een verre bestemming als Amerika wil vliegen. Naar Amerika kan het soms wel een paar honderd euro verschillen door een vlucht met overstap te boeken. De besparing is wel een gokje waard en vaak duurt de overstap slechts een paar uur. De reistijd wordt dus niet extreem langer en je kan voordelig op reis naar een verre bestemming!

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners