Deze spullen vergeten we het meest van onze vakantie

Geplaatst op: 14 maart 2019

Voor we er erg in hebben is de vakantie voorbij en is het tijd om op te ruimen. Dit laatste blijkt toch iets lastiger als gedacht, want er blijven verdacht vaak spullen te blijven liggen. Hieronder de top tien met meeste vergeten spullen om je voor de volgende keer een handje te helpen

1. Opladers

Het vervelende aan opladers is dat je ze dagelijks maximaal een aantal keer gebruikt en meestal onbewust. Je laadt het apparaat op en gaat gewoon weer verder met je dagelijkse routine. Het is dan ook niet zo raar dat we bij het weggaan vaak de oplader(s) vergeten. Vergeet bij de volgende keer dus niet de stopcontacten te controleren!

2. Zwemspullen en handdoeken

Vlak voor we weggaan sluiten we natuurlijk nog even af bij het zwembad. De laatste zonnestralen en een laatste duik om echt afscheidt te nemen van onze heerlijke vakantie. De spullen bij aankomst bij ons verblijf snel laten drogen en als laatste in koffer(s). Dit laatste gebeurd alleen regelmatig niet.

3. Doucheproducten

Vergeten of niet in ieder geval blijven er veel doucheproducten staan. Wij denken stiekem dat veel mensen dat laatste restje zeep liever laten staan dan ze het meenemen. Thuis beginnen we wel weer met een nieuwe 🙂

4. Keukengerei

Geloof het of niet, maar we nemen echt van alles mee op vakantie. Vaak zelfs ons eigen kopjes, borden of bestek. Een tip vergeet ze vooral niet mee terug te nemen

5. Zonnebrandcreme

In Nederland hebben we echt genoeg mooie dagen! Neem je zonnebrandcremé dus gewoon mee naar huis.

6. Zonnebril of leesbril

Je bent ze eigenlijk altijd kwijt, maar nu ben je ze echt kwijt. Want je bent hem vergeten mee te nemen. Zonde, want een beetje goede zonnebril kan zo enkele tientallen euro’s zijn.

7. Speelgoed

En dan bedoelen we niet alleen met wat de kinderen gebruiken 😉

8. Jassen en vesten

Wellicht alleen gedragen toen je naar de vakantiebestemming vertrok, maar ook fijn als je weer in ons land aankomt. En ja vaak komen we er dan pas achter dat we het zijn vergeten.

9. Paspoort

Hoe dan? Dat vroegen wij ons ook af, want je komt niet ver zonder paspoort. In ieder geval niet als je met het vliegtuig gaat.

10. Boeken en tijdschriften

Eigenlijk doe je het alleen op vakantie en vele laten het daar dan ook achter. Of we het nou vergeten of niet, maar boeken en tijdschriften blijven in grote getallen achter.

Waar maak jij de lijst mee af? Laat het ons hieronder even weten 🙂

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners