Het is tijd voor rosé! Bij deze supermarkten koop je de beste rosés

Geplaatst op: 30 mei 2018

Wanneer de zon gaat schijnen kan de rosé niet gauw genoeg koud gezet worden. En mocht je deze niet in huis houden dan kan je volgens deze krant je rosé prima bij een supermarkt halen. Zij hebben namelijk de tientallen rosés geproefd van verschillende supermarkten en kwamen met deze toplijst.

Barton & Guestier Côtes de Provence

Deze rosé haal je bij de Jumbo voor een prijs van €7,99. Zoals een Provence-rosé hoort te smaken is de volfruitig met een hint rozen en zachtkruidig.

Do­mai­ne de Saint Ser Ro­sé

Deze roseé kwam als winnaar uit de test en is echt een rosé om op je gemakt te drinken. Hij is verkrijgbaar bij de AH vanaf €9,99. De smaak doet je denken aan rood zomerfruit, perzik en mediterrane kruiden. Hij lijkt wat licht van kleur, maar zit vol smaak en is heerlijk om bij een bbq te gebruiken.

Mini Mi magnum rosé

Deze rosé is te koop bij de Hema en verkrijgbaar vanaf €12,50. Net zoals de winnende rosé heeft deze ook een vrij lichte kleur. De rosé is gemaakt van traditionele Provençaalse druiven en heeft daardoor een heerlijke smaak. Met heerlijke aroma’s van exotisch fruit als bloemig en kruidig kan het niet anders dan dit een feestje is.

Lavendette Alpes de haute Provence – rosé

De hema doet het goed, want ook deze rosé is afkomstig van deze winkel voor slechts €6,50. Deze is zeer fruitig in zijn smaak en heeft een soepele smaak. Hierdoor is deze rosé heerlijk om in de namiddag lekker in de zon te nuttigen.

 

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners