Geld besparen in London

Geplaatst op: 25 november 2015

Vorige week was ik een weekendje naar London. Het is echt één van mijn favoriete steden, maar er kleeft ook een nadeel aan. London is misschien wel één van de duurste steden om op vakantie te gaan. Eén van de grootste nadelen is toch wel de pond die een stuk duurder is dan de euro. Gelukkig heb ik een aantal bespaar tips als je toch met weinig geld naar London wilt gaan.

Ga dineren in een pub.

Uit eten gaan in London kan flink oplopen. Een maaltijd kost je al snel 18 pond en dan hebben we het alleen over een hoofdgerecht. Je twijfelt al bijna om naar London te gaan als je dit gaat omrekenen windows10explained naar euro´s. Een oplossing om te besparen op de kosten is door te gaan dineren in een pub. Na 12 uur bieden ze in de pub naast een pint ook heerlijke gerechten aan voor slechts een paar pond. Een andere tip is om af te reizen naar Chinatown waar je voor weinig geld een lekkere curry kan afhalen. Nog een handige tip, ga dineren buiten het centrum dit kan je al flink wat geld besparen.

Bezoek Buckingham Palace.

Gratis activiteiten zijn natuurlijk mooi meegenomen vooral in een stad als London. Om half 12 begint de wisseling van de wacht en dit is een 40 minuten durende ceremonie. Dit is de moeite waard om te kijken en het kost je helemaal niets. Vergeet niet om er op tijd bij te zijn want er komen vaak een hoop toeristen op af.

Voordelig naar de musical.

Als je weinig budget hebt dan zit zo’n musical op West End er natuurlijk even niet in. Maar als je geduld hebt dan is het slim om eens naar de TKTS Ticket Booth te gaan op Leicester Square. Ga op tijd in de rij staan en je kan hier kaartjes voor verschillende musicals bemachtigen met 50% korting. Je hebt wel geduld nodig want de wachtrijen zijn lang, maar de prijs is de moeite waard.

Bezoek gratis musea.moncler winkels

Wie zegt dat je niets van London kan zien zonder budget? Verschillende musea zijn gratis geopend en je kan zo een leerzaam reisje van je bezoek aan London maken. Bijvoorbeeld het National History Museum in London. Het is een ontzettend leuk museum Windows 10 Professional OEM Key om te bezoeken en het kost je helemaal niets!

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners