Halter bikini’s

Halter bikini’s

Halter bikini’s zijn ideaal voor vrouwen welke niet van de traditionele bandjes houden. Deze bandjes sluiten namelijk in de nek wat over het algemeen een stuk steviger zit. In tegenstelling tot wat vaak word gedacht is de halter bikini niet alleen voor vrouwen met kleine of grote borsten.

Halter bikini’s ideaal voor iedereen

Zoals hierboven vermeld is de halter bikini voor alle cupmaten een prima bikini. Doordat de sluiting in de nek zit, komen de schouder en rug een stuk beter eruit. Daarbij zitten de borsten bij een halter bikini vaak rechter waardoor ze wat voller overkomen. Vaak word gedacht dat bij vollere borsten de banden in de nek wel een pijnlijk kunnen zijn. Gelukkig hoeft dit helemaal niet het geval te zijn als je een bikin met goede steun kiest en kan een bredere band ook al helpen.

Halter bikini voor de actievelingen een must

Halter bikini’s zijn voor de actieve mensen echt een must. Doordat de bikini een goede ondersteuning biedt is deze uitermate geschikt voor een actieve stranddag of bijvoorbeeld naar een waterpark te dragen. Voor de echte zonneaanbidders kan je bijvoorbeeld beter een bandeau bikini nemen. Deze heeft geen bandjes en dat zorgt er weer voor dat je zonder bandjes kan bijbruinen

© 2016-2023 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners