Bandeau bikini’s

Bandeau bikini’s

Bandeau bikini’s zijn erg populair bij vrouwen welke veel in de zon liggen. Doordat de bikini als een strook om je borsten zit, heb je weinig last van lijntjes bij het zonnen. Daarmee is de bandeau bikini ook direct één van de populairste bikini’s op dit moment. Overigens is een bandeau bikini niet aan te raden met een wilde dag in een waterpark

Bandeau bikini op en top vrouwelijk

Badeau bikini’s zijn super vrouwelijk en sexy! Eigenlijk alle bikini’s zonder bandjes en als een band om je (borsten) heen zit is een bandeau bikini. Vaak is dit gewoon in een rechte vorm, maar dit kan ook met een speels effect. Zo zijn er tegenwoordig veel bandeau bikini’s waarbij de band in het midden van de borsten een draai heeft waardoor je borsten er nog beter uitkomen.

Bandeau bikini en cupmaat

De bandeau bikini komt niet bij iedere cupmaat tot zijn recht. Ook al zijn er tegenwoordig Bandeau bikini’s met beugel (balconette) toch zijn ze niet voor iedere cupmaat geschikt. Eigenlijk komen bandeau bikini’s het best tot hun recht bij vrouwen met een gemiddelde cupmaat. Doordat de bikini de borsten een beetje tegen het lichaam aandrukt en daardoor iets omhoog. Ziet dit bij vrouwen met een grotere boezem er soms wat onnatuurlijk uit. Daarnaast is de steun bij een grotere boezem ook vaak een probleem in een bandeau bikini.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners