Afvallen met groene thee!

Geplaatst op: 31 oktober 2015

Ik ben zelf totaal geen liefhebber van koffie. Ik ben een echte zoetekauwer en koffie vind ik al snel veel te bitter. Gelukkig hebben we ook thee en ik drink met alle liefde vrijwel alle smaakjes thee. Net als bijna iedereen drink ik ook groene thee. Nee niet de thee die in zo’n zakje zit, maar echte verse groene thee. De gedroogde kruiden die hierin verwerkt zijn maken jouw thee ervaring perfect. Alleen wist je dat je er ook nog mee kan afvallen? Ik heb een aantal leuke feitjes voor je verzameld zodat jij weet waarom je vanavond nog groene thee moet gaan inslaan!

Een natuurlijk middel om af te vallen.

Oké verwacht geen wonderen, maar de wetenschap heeft wel aangetoond dat je sneller vet verbrand en dus gewicht verliest door het drinken van groene thee. Er zitten wel opmerkingen bij namelijk dat je wel gewoon gezond moet eten en sporten. De thee werkt niet als je op de bank hangt en ongezond eet.

Vergroot het effect door dagelijks een paar koppen thee te drinken.

Het effect van één kopje thee is natuurlijk niet voldoende. Drink dagelijks gewoon een paar koppen thee. Door de hoeveelheid water krijgt je lichaam ook nog eens een voldaan gevoel. Nog een pluspunt is dat groene thee jouw afvalstoffen sneller afvoert. Als je dit voor een lange tijd volhoudt dan kan je echt wel het effect merken van groene thee.

Gebruik pure groene thee en geen dure afslankthee.

Loop een supermarkt in en je komt al snel groene thee tegen. Op het internet wordt je dood gegooid met speciale afslankthee. Ik heb één tip en begin vooral niet met die zooi. Het is gewoon groene thee waar ze een stuk meer voor vragen. Begin gewoon puur natuur met groene thee uit de supermarkt. Overigens is het wel lekkerder om een echte kruidenthee aan te schaffen. Deze thee kom je vooral tegen in de betere theewinkels en zijn vaak nog steeds goedkoper dan de dure afslankthee.

Groene thee of witte thee wat geeft het beste effect?

Groene thee is veel beter voor ons lichaam dan bijvoorbeeld zwarte thee. Dit komt doordat de blaadjes vrij jong zijn en vol anti oxidanten zitten. Overigens kan je ook kiezen voor witte thee. In witte thee zitten nog veel meer gezonde stoffen alleen is deze thee weer lastig verkrijgbaar. Wij raden daarom aan om te kiezen voor groene thee om je lichaam te ondersteunen tijdens het afvallen.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners