Beste gellak voor thuis met- en zonder lamp

Geplaatst op: 9 februari 2023

De beste gellak zorgt voor 10 dagen stralende nagels zonder dat je hiervoor naar een manicuren hoeft te gaan. In de meeste gevallen zul je deze gellak moeten uitharden met een uv-lamp, maar dit kan ook zonder lamp. Ga voor een complete frisse nieuwe look met prachtige gellak voor thuis, die je zelf makkelijk kan aanbrengen. Zo bespaar jij iedere keer vele euro’s en heb je goede gel nagellak die dagenlang blijft zitten.

Beste gel nagellak

Pink Gellac gel nagellak

Bij de beste gel nagellak denk je aan een gellak die makkelijk aan te brengen is, goed blijft zitten en de nodige belasting aan kan. Naast een goede gellak is een goede coat daarbij vaak onmisbaar. Met een goede coat blijft de gellak namelijk veel langer mooi en dat is precies wat je wilt. Een strakke mooie nagellak die dagenlang blijft zitten.

Pink Gellac is een merk gellak wat goed betaalbaar is en toch een goede kwaliteit bied. Voor de Pink Gellac gellak heb je wel een lamp nodig, maar daar is het resultaat absoluut naar. Deze nagellak blijft makkelijk 10 dagen mooi op je nagels zitten en daar hoef je absoluut niet de hoofdprijs voor te betalen.

Beste gellak voor thuis

Méanail gellak

Bij een goede gellak voor thuis wil je dat de het natuurlijk goed blijft zitten, makkelijk aan te brengen is, betaalbaar is en makkelijk thuis geleverd kan worden. Je wilt geen honderden euro’s uitgeven aan een lamp en daarom hebben wij hieronder een betaalbaar merk genomen die voor iedere thuis te betalen is.

Méanail is een gellak zoals je dat mag verwachten: je brengt eerste een base coat aan, daarna de kleur en vervolgens een sterke top coat. Deze drie lagen laat je allemaal onder de lamp uitharden, maar dan heb je wel twee weken lang plezier van je nagellak. Voor de Méanail Nude is een prachtige kleurenset die je eigenlijk met al je outfits kan combineren.

Beste gellak met lamp

CND shellac

Als je het over de beste gellak met lamp hebt dan hebben we het natuurlijk over de kwaliteit van salons. Je zult direct merken dat het bij CND om shellac gaat en daar zit een groot verschil in. Shellac is namelijk veel beter voor je natuurlijk nagel, omdat er de nagel niet opgeruwd hoeft te worden. Daarbij is de shellac beter te verwijderen zonder dat de bovenlaag gebroken hoeft te worden.

Het grote voordeel van de CND shellac is dat er honderden kleuren te koop zijn. Van prachtige nude kleuren tot kleuren die van je nagels springen. Daarnaast zijn er verschillend top coats die je nagels de gewenste bescherming geven. Ga voor de basis coat, een mooie glans of val extra op met een glitter coat.

Beste gellak zonder lamp

Essie Gel Couture

Als jij je eigen gellak wilt aanbrengen dan kan het werken met een lamp wat lastig zijn. Je moet je nagels in de meeste gevallen drie keer aflakken en laten uitharden on der de uv-lamp. Dit is niet alleen een gedoe, maar kost ook nog eens heel veel tijd. Daarom hebben wij ook een goede gellak zonder lamp.

De Essie Gel Couture kan je gerust zonder lamp gebruiken en kent wel de voordelen van een gellak met lamp. Ook hier maak je gebruik van een top coat, alleen is de basis de Essie Gel Couture. Je brengt twee lagen aan en bent daarna direct klaar. Ook nu heb je prachtig glanzende nagels die dagen mooi blijft, zeker als je de top coat na een aantal dagen nog eens aanbrengt.

Beste gellak starterspakket

CCO Gellak Starterspakket

Een goede gellak starterpakket bevat alle producten die je nodig hebt om stralende nagels te hebben. Daarbij zijn de volgende producten onmisbaar: een bokkenpootje, buffer, vijl, cleaner, celstofdoekje, primer, base coat, top coat en lamp lamp.

Met de CCO Gellak Starterspakket heb je een complete gellak starterspakket en kan je direct aan de slag. Het leuke is dat je bij deze starterspakket een gratis workshop bij zit. Zo leer je zelf de perfect nagel te doen en kan je na je aankoop direct aan de slag. Dankzij de goede lamp hoeft je nagel slechts 30 seconden uit te harden, waardoor je vrij snel de gellak kan aanbrengen.

Best gellak remover

Bourjois Dissolvant Nagellakremover zonder Aceton 

Als je gellak aan vervanging toe is, dan kan je de gellak zelf verwijderen. De beste manier is om je nagel iet op te veilen en deze te bedekken met een watje met wat nagellakremover. Vervolgens doe je er aluminiumfolie om en wacht je 20 minuten tot de nagellakremover zijn werk heeft gedaan. Nu kan je de gellak hele makkelijk verwijderen zonder dat je natuurlijke nagel beschadigt.

Steeds meer vrouwen willen geen aceton op hun nagels. Met Bourjois Dissolvant Nagellakremover zonder Aceton heb je de perfecte oplossing. De remover werkt direct in, maar stinkt niet en heeft geen bezit geen schadelijke stoffen.

Wat is de beste gellak merk?

Als je een gellak op je nagels doet, dan wil je wel zeker weten dat dit een goed is voor je nagels. Toch blijft het een beetje persoonlijke voorkeur wat het meste merk gellak is. Een aantal populaire merken gellak zijn:

  1. CND Shellac
  2. OPI GelColor
  3. Essie Gel Couture
  4. IBD Just Gel Polish
  5. Gelish

CND en OPI worden vaak gebruikt in salons, maar dit wil niet zeggen dat dit ook de beste gellakken zijn voor thuis. CND en OPI zijn namelijk relatief duren merken waarvan de lampen al gauw een paar honderd euro kosten. Dit is niet voor iedere huishouden een bedrag wat ze willen betalen.

Het is aan te raden om verschillende merken te proberen en te kijken welke merken jij lekker vind werken en die goed blijven zitten.

© 2016-2024 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners