Stop met brood eten!

Geplaatst op: 7 december 2015

Ik ben nu al een tijdje bezig om gewicht te verliezen en het ideale gewicht te behouden. Naast fanatiek sporten ben ik gaan kijken wat er nodig is om gezonder windowskeys.net te gaan eten en leven. Eén van de etenswaren waar veel verborgen calorieën inzitten is brood. Als Nederlander zijn we het gewoon gewend om iedere dag een paar sneetjes brood te eten. We eten dit bij het ontbijt en zelfs bij de lunch. Zelf was ik eigenlijk al nooit zo’n fan van brood, maar toen ik nog thuis woonde was er eigenlijk niets anders in huis. Sinds ik op mezelf ben gaan wonen ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Het resultaat? Ik begonbuy windows 10 key alleen al af te vallen door te stoppen met brood eten.

De voordelen van stoppen met brood eten.

Vaak wordt er gedacht dat we brood echt nodig hebben. Het is niet alleen lekker makkelijk, maar sommige broden bevatten ook vezels en vitamines. Ten eerste is het natuurlijk wel afhankelijk welk soort brood je neemt. Sommige broden bevatten absoluut geen vitamines en vezels zoals wit brood. Daarnaast zit een brood bomvol met koolhydraten. We weten bijvoorbeeld allemaal dat we aankomen van bier, maar toch vergeten we dat een biertje gelijk staat aan een paar sneetjes brood. Brood kan dus net zo slecht voor je zijn. In de praktijk blijkt ook nog eens dat verschillende mensen zich beter gaan voelen doordat ze zijn gaan stoppen met het eten van brood.

Alternatieven voor brood eten.velvetclub.ch

Natuurlijk klinkt het leuk zo’n broodje overslaan, maar je hebt toch lunch over. Hoe ga je dit aanpakken? Er zijn gelukkig een aantal alternatieven die veel gezonder zijn voor je lichaam. Neem bijvoorbeeld een fruitlunch, salade of magere yoghurt met stukjes fruit. Je vult zo op een gezonde manier de maag en je hebt een heerlijk alternatief. Natuurlijk heb je wel nog je vezels nodig, maar die kan je prima halen uit alternatieven. Deze alternatieven kan je gewoon als lunch nemen. Denk aan quinoa of bruine ruist. Daarnaast is het voor je stoelgang van belang dat je voldoende blijft drinken. Je merkt vaak dat je qua stoelgang zo niet eens een verschil merkt met vroeger en je toch begint met afvallen. Ik raad het dan ook iedereen aan om te stoppen met brood en te zoeken na een vervanger.

© 2016-2018 healthychick.nl | Privacyverklaring | Linkpartners